Ekologiska produkter

Zenz Theraphy är en naturlig och modern ekologisk hårvårdsserie. Den kombinerar professionell hårvård med ren klassisk aromaterapi. Låt dig inspireras och välj ut dina favoriter utav Zenz Theraphy produkterna utifrån dina behov. Resultatet blir ett friskt och glansigt hår, samtidigt som dofterna har en lugnande effekt. Välj mellan 4 olika schampo och conditioner som kan kombineras med varandra.


ZenzTherapy Treatment Oil är en multifunktionell olja och kan användas såväl till hår som till huden. Oljorna är exceptionella i den kraft av sina olika egenskaper att påverka både ditt sinne och din hud eller hår. Oljorna är uppbyggda på en bas av ekologisk sesam och jojoba olja. Dessa båda oljor är rika på både vitaminer och mineraler som ger hud och hår optimal näring.


ZenzTherapy har läckra styling och finish produkter till alla tänkbara frisyrer.Välj mellan produkter till kort eller långt hår, krulligt eller rakt hår, lite eller mycket stadga. Oavsett vilken hårtyp så har vi stylingprodukten som passar just ditt hår. Gemensamt för alla produkterna är att de är ekologiska och med dofter som tilltalar dina sinnen.

Handla enklet och bekvämt i vår webshop 


https://capura.nordicshops.com/brand.html/zenz-therapy

MOWAN är ett familjeföretag i Italien som tillverkar hårvård med den senaste tekniken i samklang med vår miljö. 

Pure Shades kan ge ditt hår en helt ny nyans, den kan förstärka eller korrigera en hårfärg. Pure Shades finns i 26 olika nyanser.

Purextasy är en schampo & conditioner serie med allt vad ditt hår behöver. För torrt hår, lickigt hår, fett hår, mjäll, håravfall mm. 


Du hittar produkterna här: 

https://capura.nordicshops.com/brand.html/mowan


Handla enkelt och bekvämt i vår webshop.

LockStyler är ett innovativt arbetsredskap för dig som vill göra slingor eller skapa olika nyanser i håret .Det är endast din egen fantasi som sätter gränser. Med dess unika utformning kan du använda tre olika nyanser samtidigt.


Vill du veta mer om Lockstylern, kontakta oss via mail eller sociala medier info@capura.se  eller vill du göra din beställning redan idag? 

Handla enklet och bekvämt i vår webshop.


https://capura.nordicshops.com/category.html/lockstyler-2

CA BRUSH är Capura of Swedens egna varumärke som består utav ekologiska bambuborstar som är skapade för göra hårborstning till en lättare och roligare upplevelse i vardagen. Borstar från CA Brush är lätta borstar med träpiggar som är lite mer skonsamm för hår och hårbotten.


Borstarna har ett brett, bekvämt handtag som gör borsten lätt att använda. Borstarna är specifikt utformade för att underlätta hårborstning för dem som har tjockare och längre hår, då borstarnas träpiggar enkelt och skonsamt reder ut håret utan att slita på det


ttps://capura.nordicshops.com/category.html/borstar-ca


Handla enkelt och bekävmt i vår webshop.